Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مهدی حسنی از الزام ثبت کالا‌های جدید در سامانه جامع تجارت خبر داد و گفت: بر اساس آخرین لیست ارائه شده تولیدکنندگان، توزیع کنندگان و صاحبان انبار کالا‌های پتروشیمی، مقاطع فولادی، روغن موتور تصفیه اول، لوازم خانگی، پودر شوینده، پوشک کودک و شیرخشک صنعتی نیز ملزم به ثبت کالا‌های خود در سامانه جامع تجارت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او، بر اساس قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مبنی بر ضرورت ثبت همه اطلاعات مربوط به تولید، نگهداری و توزیع کالا‌ها در سامانه جامع تجارت، عرضه این کالا‌ها صرفا در چارچوب سامانه یاد شده و توسط اشخاص دارای کد نقش میسر خواهد بود، بنابراین ضروری است صاحبان انبار و واحد‌های تولیدی و توزیعی این کالا‌ها نسبت به ثبت نام و ثبت موجودی کالای انبار خود در این سامانه سریعا اقدام کنند.

حسنی با اشاره به اینکه اطلاع رسانی گسترده در این رابطه به فعالان این کالا‌ها انجام شده است، عنوان کرد: بازرسی از انبار‌ها و واحد‌های صنفی توزیع کننده این نوع کالا‌ها در دستور کار بازرسان این سازمان قرار گرفته و عدم ثبت اطلاعات مورد نظر در سامانه ذکر شده از مصادیق عرضه خارج از شبکه و احتکار بوده و با محتکران و متخلفان برابر قانون برخورد می‌شود.

معاون بازرسی سازمان صمت فارس ادامه داد: در همین راستا در گشت مشترک برگزار شده توسط این سازمان و نماینده تعزیرات حکومتی، ۴ انبار مورد بازرسی قرار گرفت که منجر به شناسایی ۲ انبار متخلف شد.

او اظهار کرد: از ۲ انبار یاد شده یک انبار لوازم خانگی و یک انبار مواد غذایی مرتکب تخلف احتکار شده بودند.

معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صمت فارس گفت: از انبار لوازم خانگی ۱۰۸ دستگاه یخچال، ۲۵۲ دستگاه ماشین لباسشویی، ۳۱ دستگاه تلویزیون ال‌ای دی، ۱۰ دستگاه هود آشپزخانه و جارو برقی کشف و پرونده تخلف ۴۸ میلیارد ریالی برای صاحب این انبار تشکیل و کالا‌ها توقیف شد.

به گفته حسنی، دومین انبار مربوط به مواد غذایی بوده که در آن ۲۳۰ شل ۲۴ عددی تن ماهی، ۲ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم عدس و ۶۰۰۰ دستمال کاغذی کشف و پرونده تخلف به ارزش ۱،۴۲۸،۰۰۰،۰۰۰ (یک میلیارد و چهارصد و بیست و هشت میلیون ریال) برای صاحب این انبار تنظیم شد.

این مقام مسئول همچنین از کشف ۱۱ دستگاه استخراج رمز ارز (ماینر) خبر داد و از مردم خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف موارد را از طریق تلفن ۱۲۴ اطلاع دهند تا توسط بازرسان مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صمت فارس کشف انبار احتکار کالای اساسی کالا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۰۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلف زیر گوش وزارت بهداشت/داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم

دکتر زهرا عرب زاده گفت: شاید مکمل‌ها به انداره دارو‌ها اثرات سوء و اثرات درمانی نداشته باشند، ولی خرید مکمل‌ها از جایی غیر از داروخانه‌ها ممکن است مشکلاتی از جمله مغایرت ترکیبات روی جلد با محتویات مکمل و احتمال انقضای تاریخ مصرف را به وجود بیاورد.

دکتر زهرا عرب زاده، دکتر داروساز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در خصوص فروش دارو و مکمل‌ها در سایت‌ها و پیج‌های اینستاگرامی اظهار داشت: قوانین موجود در سازمان غذا و دارو مشخص کرده که فروش مواد دارویی و مکمل‌ها و کالا‌های سلامت محور باید فقط از طریق داروخانه‌های معتبر انجام شوند و خرید اینگونه کالا‌ها از سایت‌های مختلف که مجوز سازمان غذا و دارو را ندارند و داروساز نظارتی بر آن‌ها ندارد تخلف محسوب میشود.

وی افزود: من خود شاهد فروش آمپول‌های تزریقی در سکو‌های اینترنتی از جمله اینستاگرام بوده ام؛ توصیه ما این است که شهروندان با مشاهده این موارد حتما تخلف صورت گرفته را به سازمان غذا و دارو اطلاع دهند، چون کالا‌هایی که خارج از داروخانه‌ها به فروش میرسند ممکن است دارای برچسب اصالت کالا نباشند.

دکتر عرب زاده اشاره کرد: شاید مکمل‌ها به انداره دارو‌ها اثرات سوء و اثرات درمانی نداشته باشند، ولی خرید مکمل‌ها از جایی غیر از داروخانه‌ها ممکن است مشکلاتی از جمله مغایرت ترکیبات روی جلد با محتویات مکمل و احتمال انقضای تاریخ مصرف را به وجود بیاورد.

عرب زاده در ادامه گفت: دارو‌ها و مکمل‌ها برچسب اصالت وزارت بهداشت را دارا هستند و همچنین دارای کد و تاریخ انقضاء هستند که شهروندان برای اطمینان از تایید اصالت این کالا‌ها میتوانند کد کالای مورد نظر را در سامانه تی تک به آدرس (https://ttac.ir/) وزارت بهداشت که زیر نظر سازمان غذا و داروست چک کنند و از اصالت کالا مطمئن شوند.

وی در آخر تصریح کرد که باور‌های اشتباهی وجود دارد که مکمل‌ها ممکن است خواص تقویت کننده داشته باشند و جلوی بیماری‌ها را بگیرند، ولی در واقعیت مکمل‌ها بیشتر مناسب افرادی هستند که مشکلات سوء جذب دارند و نمیتوانند به صورت متنوع مواد غذایی مصرف کنند. ولی اکثر افراد به صورت سرخود و بدون نسخه پزشک اقدام به تهیه مکمل‌ها میکنند که توصیه میشود اگر تغذیه مناسب و متنوعی دارند و مشکل خاصی ندارند اقدام به تهیه مکمل بدون نسخه پزشک نکنند.

دیگر خبرها

  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • قاچاقچی کالا در همدان نقره داغ شد
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • تخلف زیر گوش وزارت بهداشت / داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم
  • تخلف زیر گوش وزارت بهداشت/داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم
  • محکومیت ۶ میلیاردی قاچاقچی کالا دراصفهان