Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ هادی رفیعی کیا رئیس پلیس گمرک پلیس امنیت اقتصادی ناجا در برنامه صبح بخیر ایران اظهار کرد: متأسفانه وضعیت خوبی را از نظر کالاهای احتکاری در کشور نداریم. یکی از دلایلی که باعث می‌شود احتکار رخ بدهد عدم دسترسی برخی از انباردارها به سامانه جامع انبارها است.

وی گفت: نداشتن شفافیت در باب انبارداری یکی از دغدغه‌های پلیس امنیت اقتصادی است که سعی می‌کنیم این حلقه مفقوده را با بازدیدهای میدانی جبران کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس گمرک گفت: ناجا اقداماتی که در زمینه مسائل اقتصادی انجام می‌دهد با هماهنگی دستگاه‌های دخیل در امر است. در ۹ ماهه امسال ۲۴ هزار میلیارد ریال کالاهایی داشتیم که مضمونشان احتکار بوده است.

ثبت نام ۱۶ هزار انبار از ۷۰۰ هزار انبار در سامانه جامع انبارها

وی گفت: ما در کشور ۷۰۰ هزار انبار داریم که از این تعداد فقط ۱۶ هزار انبار ورود و خروج کالا را در سامانه جامع انبارها ثبت می‌کنند و این یعنی نداشتن شفافیت.

رفیعی کیا افزود: با احتساب اعدادی که بالاتر گفتم می‌توان گفت که تنها ۵ درصد از انبارهای کشور رصد می‌شود و بر باقی انبارها نظارتی نیست.

وی اظهار داشت: البته در همین سامانه هم نواقص بسیار زیادی داریم که این مشکلات را به سازمان صمت منعکس کرده‌ایم. جالب است بدانید خیلی از انبارها در کشور اصلاً در این سامانه ثبت نام نکرده‌اند.

رئیس پلیس گمرک تصریح کرد: یکی دیگر از موارد تخلف، انبارهای سازمانها و نهادها است که نه تنها در سازمان جامع انبارها ثبت نام نکرده‌اند بلکه در برخی از موارد کشف اقلام احتکاری از این انبارها را داشته‌ایم.

پلمب ۸۰۰ داروخانه متخلف در دوران کرونایی

وی گفت: در ایام کرونا از ۱۶ هزار داروخانه و انبار بازدید کردیم که قریب به ۸۰۰ داروخانه و انبار احتکار دارو و لوازم بهداشتی انجام داده بودند.

به گفته رفیعی کیا در زمان کرونا ۲ هزار و ۲۰۰ متهم به مراجع قضائی معرفی شدند.

وی اظهار داشت: ما هم در هویت انباردارها و هم در عدم ثبت ورود و خروج کالا به انبارها مشکل داریم. در تجارت داخلی، انبار با دو رویکرد قاچاق کالا و احتکار مواجه است که باید یک عزم همگانی برای برخورد با این دو تخلف ایجاد شود.

توقیف ۵ هزار و ۵۰۰ خودرو

سرهنگ رفیعی کیا ادامه داد: جالب است بدانید کد پستی که برای برخی از انبارها ثبت شده است اصلاً هویت واقعی ندارد. یعنی مأمور ما در یک استان به آن کد پستی مراجعه کرده و می بیند که آن کد پستی متعلق به باغ است.

وی تصریح کرد: ما مستنداتی داریم که در برخی از انبارهای جنوب کشور اموال زیادی وجود دارد که دیگر قابل استفاده نیستند و حتی پوسیده‌اند. به عنوان مثال از سال ۸۲ در بنادر، محصولاتی داریم که رها شده‌اند و اصلاً کسی به سراغ آنها نمی‌آید و اینها همه ناشی از عدم توجه به سامانه جامع انبارها است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در بحث خودرو ۵ هزار و ۵۰۰ دستگاه خودرو قاچاق و یا احتکاری امسال توقیف کرده‌ایم.

کد خبر 5106947

منبع: مهر

کلیدواژه: پلیس گمرک احتکار شهرداری تهران شورای شهر تهران ویروس کرونا تذکر به شهردار تهران آلودگی هوا شورای شهر گردشگری وزارت آموزش و پرورش کوهنوردی امداد رسانی قوه قضاییه شهر تهران کمیته امداد امام خمینی توچال سامانه جامع انبارها هزار انبار رفیعی کیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۷۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۳۵ درصد وجوه سیب‌زمینی انبار شده در اردبیل پرداخت شد

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل دشتبانی پیش از ظهر یکشنبه در بازدید از انبارهای ذخیره سیب زمینی اردبیل اظهار کرد: ۳۵ درصد وجوه سیب زمینی انباری خریداری شده از حدود سه هزار کشاورزان تولیدکننده بر اساس تقدم در تحویل محصول به مراکز خرید، پرداخت شد.

وی با بیان اینکه تعاون روستایی استان تاکنون بیش از ۵۸ هزار تن سیب زمینی موجود در انبارهای کشاورزان را از کشاورزان خریداری کرده است، افزود: سیب زمینی‌های خریده شده به کارخانجات تبدیلی و فرآوری در سایر استان‌های کشور ارسال و قسمتی نیز به کشورهای همجوار صادر شده است.

مدیر تعاون روستایی استان اردبیل بیان کرد: پیگیری‌های جدی و مستمر استاندار و نمایندگان مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس و رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در حمایت از تولیدکنندگان باعث شد تا قبل از اینکه این مشکل به یک بحران تبدیل شود، بالاخره خرید این محصول شروع شود.

دشتبانی ادامه داد: خرید سیب زمینی در ۶ مرکز خرید با زحمات کلیه عوامل و تلاش‌های کمیسیون خرید مراکز توسط مدیریت تعاون روستایی و مباشر منتخب زیر نظر کار گروه استانی شروع شد و ادامه خواهد داشت.

کد خبر 6097128

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • با نقطه مطلوب وضعیت بنادر ،‌گمرکات و انبارها فاصله داریم
  • آخرین وضعیت پُرشدگی سد‌ها بعد از بارش‌های اخیر
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • هزینه ۳۵ درصد وجوه سیب‌زمینی انبار شده در اردبیل پرداخت شد
  • وضعیت تجارت سیمان در ایران و جهان
  • آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور
  • ۸۱ درصد مخازن سدهای خوزستان پر شد/ آخرین وضعیت سد دز
  • فیلم/ وضعیت ترافیک جاده‌های کشور از زبان رئیس پلیس راهور
  • وضعیت جاده‌ها/ جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یک طرفه شد