Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از لرستان،بختیار رازانی،سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان اظهار داشت: با توجه به اینکه ثبت کالا‌های موجود در انبار‌ها می‌تواند علاوه بر جلوگیری از قاچاق کالا، به شناسایی بهتر محتکران هم کمک کند، به همین دلیل تمامی انبار‌های کالا در لرستان می‌بایست در این سامانه به ثبت برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: براساس ماده‌های ۵ و ۶ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان‌های صمت در استان‌ها باید با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی ذیربط با استفاده از سامانه نرم افزاری به شناسه دار کردن تمامی انبار‌ها و مراکز نگهداری کالا و ثبت مشخصات مالک کالا با هدف شناسایی کالا‌های قاچاق اقدام کنند.

رازانی ادامه داد: برای اجرای دقیق این مواد قانونی تمامی مراکز نگهداری و ذخیره سازی در سامانه جامع انبار‌ها ثبت اطلاعات می‌شوند و در راستای اجرای این طرح، می‌بایست اطلاعات تمامی کارخانه ها، واحد‌های صنفی و معادن استان نیز در سامانه ثبت شود.

او با بیان اینکه باید تمامی واحد‌های مربوطه تا پایان سال اطلاعات خود را در این سامانه به ثبت برسانند، اظهار داشت: براساس ماده ۵ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی مکلف به رعایت این قانون هستند و وارد کردن اطلاعات خلاف واقع یا ناقص یا با تاخیر در سامانه این قانون جرم است.

سرپرست سازمان صمت لرستان تصریح کرد: در حال حاضر ۱۰ قلم کالای اولویت دارشامل برنج، شکر، چای، ذرت دامی، کنجاله سویا، جو، لاستیک، گندم، روغن موتور و کاغذ چاپ و روزنامه برای ثبت در سامانه جامع انبار‌ها و جهت رصد و پایش مستمر مورد تاکید جدی است.

او تاکید کرد: با ثبت اطلاعات در این سامانه امکان نظارت بر تامین و توزیع کالا به شکل نظامند ترو شرایط مناسب تری برای تنظیم بازار و احتکار کالا فراهم می‌شود که امیدواریم بتوانیم با نظارت دقیق ازاحتکار کالا در استان جلوگیری کنیم.

به گفته او تنها در آذرماه چندین مورد کالای احتکار شده در لرستان کشف شد که نمونه آن را می‌توان ۳۱ دستگاه یخچال و ماشین لباسشویی، ۲۷۲ هزار کیلوگرم شکر، ۱۲ هزار و ۷۹۲ قلم کالا از عمده فروشی‌های موادغذایی، هشت هزار و ۵۲۱ لیتر ماده ضدعفونی کننده، ۶۹۰ قلم لوازم یدکی خودرو و۶۶۸ کیسه برنج احتکار شده عنوان کرد.

رازانی ادامه داد: همچنین در سه ماهه سوم سال ۹۹ نیز با بازرسی از ۶۰ انبار، صاحبان تعداد ۳۵ انبار به ارزش ریالی بیش از ۱۵ میلیارد تومان جریمه شدند.

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت معدن تجارت لرستان قاچاق کالا واحدهای صنفی احتکار کالا انبار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۹۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ضمن هشدار به صاحبان مالها گفت: در حوزه مبارزه با قاچاق هم در مبدا و هم در بحث مبارزه با عرضه کالای قاچاق عزم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز جدی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بیگی معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز؛ در نشست هماهنگی با مدیران ارشد فروشگاه‌ها و مال‌ها برای جلوگیری از عرضه کالای قاچاق، اظهار کرد: تمام ارکان از مسئولان اجرایی گرفته تا اصناف باید در بحث جهش تولید مشارکت داشته باشند. مبارزه با قاچاق کالا یکی از مباحث اصلی جهش تولید است.

وی افزود: در حوزه مبارزه با قاچاق هم در مبدا و هم در بحث مبارزه با عرضه کالای قاچاق عزم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز جدی است.

بیگی گفت: باید این نکته مد نظر فروشگاه‌ها باشد که چه کالایی عرضه می‌کنند! عمده کالاهای در این فروشگاهها اقلام وارداتی است و این با سیاست اولیه تشکیل این فروشگاه‌ها در تضاد است. متاسفانه شاهد عرضه محرز پوشاک قاچاق در این فروشگاهها هستیم. خواهش ما این است که مدیران این فروشگاهها اجازه ندهند تا برخوردهای نیروی انتظامی با عرضه اقلام قاچاق از جمله پوشاک قاچاق پیاده شود و قبل از این مرحله نسبت به اجرای قانون اقدام کنند.

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصریح کرد:  مدیران این فروشگاه‌ها مسئولیت عرضه این کالاهای محرز قاچاق در داخل محوطه این فروشگاهها را برعهده دارند.

وی گفت: آخرین اصلاحیه قانون مربوط به سال 1401 است و مدیران فروشگاه‌ها باید با مفاد این قانون آشنا شوند.

بیگی با اشاره به اینکه آخرین آمار ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز حاکی از وجود بیش از بیست میلیارد دلار قاچاق ورودی و خروجی است گفت: این منابع از جیب تمام ایرانیان خارج می‌شود. اگر هر کالایی از مرزهای گمرکی وارد نشده باشد قاچاق است و با آن برخورد می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • کشف کالا‌های قاچاق در کهگیلویه به ارزش ۲ میلیارد ریال
  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • جمع آوری روغن زیتون از بازار چهارمحال و بختیاری
  • جمع آوری روغن زیتون با نام تجاری «سابرسو»
  • بهانه‌ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید | مبادلات طلا ساماندهی خواهد شد؟ | پاسخ سازمان مالیاتی به ابهامات صنف طلافروشان
  • راه‌ و شهرسازی لرستان در اجرای طرح‌های جامع بازنگری کند
  • بهانه‎ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید
  • قاچاقچی سیگار در اردبیل جریمه شد